• Α. Καρπενησιώτη 4, 36100 Καρπενήσι
  • 22370 25001-2
en

Το ξενοδοχείο "City Hotel Apollonion" βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Καρπενησίου, το οποίο απέχει 295 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Σε απόσταση 12χλμ από την πόλη βρίσκεται το άριστα οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου, το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες.

Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε το Μεγάλο Χωριό, ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα του νομού Ευρυτανίας, και τη Λίμνη Κρεμαστών, τη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη στην Ελλάδα.

Στο Καρπενήσι μπορείτε να κάνετε πλήθος δραστηριοτήτων, όπως ορειβασία, αναρρίχηση, ιππασία και τοξοβολία. Οι ποταμοί της περιοχής είναι ιδανικοί για rafting και καγιάκ, ενώ το φαράγγι Πάντα Βρέχει προσφέρεται για πεζοπορία. Από την άλλη το φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, έξω από το χωριό Προυσός, είναι ένα σχετκά εύκολο και σύντομο φαράγγι.

Η πόλη διαθέτει και αθλητικό κέντρο, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα της Ευρώπης, με κολυμβητήριο και γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τέννις. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο Καρπενησίου, καθώς και τη Μονή Προυσσού.